Monthly Archives: May 2014

Michael McIlorum lelkesedni kezdett New England edző Wayne Bennett

Anglia lenyűgöző erőssége mélyen a kurva az utóbbi években azt jelenti, hogy néhány jó játékos nem tudja kényszeríteni az utat a nemzeti beállítást. James Roby, Josh Hodgson és Daryl Clark szerettei minden új arcot szilárdan zártak le, de Steve McNamara távozása utáni nemzeti válogatottváltás tiszta lapot adhat a kívülről nézők számára.Wayne Bennett Angliában a négy nemzet és a világbajnokságért felelős bővebben

A Wigan Michael McIlorum számára ez a lehetőség nyílik.Nem képviselte országát a 2013-as világbajnokság óta, és széles körben úgy tekintik, mint az regisztrálás a Bet365 egyik leglenlentebb játékos, aki rendszeresen kihagyja Angliát, a McIlorum most új lehetőséget nyit meg az új angol edző Wayne Bennettnek az elkövetkező hetekben.

A Bennett Brisbane Broncos oldalán a következő hétvégén a McIlorum Wigan-ja lesz a World Club Series-ben, és kétszeres eredményt értek el a katalánok elleni 12-6-os győzelme során a szezon tavaszi megnyitásában a 28- A régi azt reméli, hogy péntek este folytatja jó formáját Huddersfield ellen, hogy emlékeztesse Bennettet a nemzetközi hitelesítőire.

“Nem lenne semmi kár, hogy jól játsszon abban az időben, hogy itt van, hogy Mutasd meg neki, mit tudok “- mondta McIlorum. “Jó lenne, és nyilvánvalóan ideális lenne egy jó bemutatásra, amikor itt van Brisbane-nel, és játszik ellenünk, de ez egy Bet365 fogadóiroda hosszú idős évszak, és egy jó játék nem kampányol.Célom, hogy egész évben játszhassak és nagy szezont töltsek be, többek között pénteken a kemény Huddersfield oldalán. ”

Nem feltétlenül olyan gyenge forma, amely megakadályozta a McIlorum számára, hogy nemzetközi szinten Két év alatt azonban. “Még mindig megvan az a törekvésem, hogy újból képviselem az országomat, de az év végén egy kis balszerencse volt a sérülésekkel” – mondta McIlorum. “Hiányoztam a Grand Final 2014-ben, mert összetörtem egy szemgödöret, és ha játszottam volna ebben a játékban, akkor el tudtam volna vakítani, ezért hiányoznék.” “Volt egy csontszövet A tavalyi év végén, ezért szerencsétlen voltam kihagyni, így remélem, hogy ebben az évben továbbra is sérülést szenvedhetek, és kényszerítem az új edző kezét, és remélhetőleg az űrlapom fel fog hívni. ”

A McIlorum hosszabb szünetet tartott az off season-ben, hogy biztosítsa, hogy alkalmas legyen az egész kampányra, és pénteken kulcsszerepet fog játszani, mivel a Wigan úgy tűnik, hogy megnyeri a győztes kezdetét a szezont egy Huddersfield-ellen. A McIlorum fogadási útmutatók megnyitása St Helensnek, McIlorum nem vesz könnyedén. Azt mondta: “Ők egy olyan minőségi csapat, akikkel az évek során sok nagy csatában voltunk, és nagy választ vár Tőlük, miután elvesztették a múlt hétvégét.Rengeteg minőségű játékosok vannak, és ez egy nagyon kemény verseny lesz számunkra. ”

Az elmúlt években figyelemre méltóan lassú előidézés, a McIlorum reménykedő győzelme a múlt hétvégén lesz 2016 Wigan előtt, hogy Brisbane összecsapás. “Nagyon jó erőfeszítés volt a fiúktól a katalánok ellen, és egy igazán jó módja annak, hogy elkezdjük a szezont a múlt héten” – mondta. “Az elmúlt néhány évben nem kezdtünk el nagyszerűen. Mindig lassú kezdők voltak, még mindig ott vagyunk az év végén – tehát csak gondolkozzunk el, mit érhetünk el, ha jól megyünk és pénteken újra nyerünk. “