Monthly Archives: May 2014

Michael McIlorum lelkesedni kezdett New England edző Wayne Bennett

Anglia lenyűgöző erőssége mélyen a kurva az utóbbi években azt jelenti, hogy néhány jó játékos nem tudja kényszeríteni az utat a nemzeti beállítást. James Roby, Josh Hodgson és Daryl Clark szerettei minden új arcot szilárdan zártak le, de Steve McNamara távozása utáni nemzeti válogatottváltás tiszta lapot adhat a kívülről nézők számára.Wayne Bennett Angliában a négy nemzet és a világbajnokságért felelős bővebben

A Wigan Michael McIlorum számára ez a lehetőség nyílik.Nem képviselte országát a 2013-as világbajnokság óta, és széles körben úgy tekintik, mint az regisztrálás a Bet365 egyik leglenlentebb játékos, aki rendszeresen kihagyja Angliát, a McIlorum most új lehetőséget nyit meg az új angol edző Wayne Bennettnek az elkövetkező hetekben.

A Bennett Brisbane Broncos oldalán a következő hétvégén a McIlorum Wigan-ja lesz a World Club Series-ben, és kétszeres eredményt értek el a katalánok elleni 12-6-os győzelme során a szezon tavaszi megnyitásában a 28- A régi azt reméli, hogy péntek este folytatja jó formáját Huddersfield ellen, hogy emlékeztesse Bennettet a nemzetközi hitelesítőire.

“Nem lenne semmi kár, hogy jól játsszon abban az időben, hogy itt van, hogy Mutasd meg neki, mit tudok “- mondta McIlorum. “Jó lenne, és nyilvánvalóan ideális lenne egy jó bemutatásra, amikor itt van Brisbane-nel, és játszik ellenünk, de ez egy Bet365 fogadóiroda hosszú idős évszak, és egy jó játék nem kampányol.Célom, hogy egész évben játszhassak és nagy szezont töltsek be, többek között pénteken a kemény Huddersfield oldalán. ”

Nem feltétlenül olyan gyenge forma, amely megakadályozta a McIlorum számára, hogy nemzetközi szinten Két év alatt azonban. “Még mindig megvan az a törekvésem, hogy újból képviselem az országomat, de az év végén egy kis balszerencse volt a sérülésekkel” – mondta McIlorum. “Hiányoztam a Grand Final 2014-ben, mert összetörtem egy szemgödöret, és ha játszottam volna ebben a játékban, akkor el tudtam volna vakítani, ezért hiányoznék.” “Volt egy csontszövet A tavalyi év végén, ezért szerencsétlen voltam kihagyni, így remélem, hogy ebben az évben továbbra is sérülést szenvedhetek, és kényszerítem az új edző kezét, és remélhetőleg az űrlapom fel fog hívni. ”

A McIlorum hosszabb szünetet tartott az off season-ben, hogy biztosítsa, hogy alkalmas legyen az egész kampányra, és pénteken kulcsszerepet fog játszani, mivel a Wigan úgy tűnik, hogy megnyeri a győztes kezdetét a szezont egy Huddersfield-ellen. A McIlorum fogadási útmutatók megnyitása St Helensnek, McIlorum nem vesz könnyedén. Azt mondta: “Ők egy olyan minőségi csapat, akikkel az évek során sok nagy csatában voltunk, és nagy választ vár Tőlük, miután elvesztették a múlt hétvégét.Rengeteg minőségű játékosok vannak, és ez egy nagyon kemény verseny lesz számunkra. ”

Az elmúlt években figyelemre méltóan lassú előidézés, a McIlorum reménykedő győzelme a múlt hétvégén lesz 2016 Wigan előtt, hogy Brisbane összecsapás. “Nagyon jó erőfeszítés volt a fiúktól a katalánok ellen, és egy igazán jó módja annak, hogy elkezdjük a szezont a múlt héten” – mondta. “Az elmúlt néhány évben nem kezdtünk el nagyszerűen. Mindig lassú kezdők voltak, még mindig ott vagyunk az év végén – tehát csak gondolkozzunk el, mit érhetünk el, ha jól megyünk és pénteken újra nyerünk. “

The sad fate of Slovak “master” Somik: will he still play hockey?

It’s been a couple of weeks since the world was reporting the death of one of the heroes: Miro Hlinka committed suicide. Career had previously ended Bondra, Palfy, Shatan, and others. Now there is another borec added to them.

Pardubice striker Radovan Somík has been missing for a month and the club announced before the season that he will probably not even start this year. Because of the seriousness of his injuries, the question is whether it is still at all.

“That variant really does exist, I certainly do not want to risk health.If I’m not 100% OK, I will not return to ice, “Somík does not keep in the Slovak media.

The serious injury paradoxically did not cause him any rival with an impassioned impact, the body did not last long and the Slovak long-distance 96th cracked the hotplate. “It happened to me in the middle of August during the training session, and the pains began to increase and shoot to the left.” Somik did not realize at first that it was how to start your betting such a serious matter and thought the pain would go away. “But it was even worse. The doctors immediately sent me to the surgery. “After five weeks, she was trapped in a bed and now she is learning to walk again. Overall, rehabilitation should take six to nine months.

What will then be, no one knows.Somice in the spring will end the contract in Pardubice and will be 38 years old, so returning after a year-long break without hockey will be very complicated even if he is completely cured. “I have to be careful and patient. For the next four months, I can not get any intervention at all. ”

Somica, who celebrated two championship titles in Pardubice in 2010 and 2012, also suffered from health problems during the last season. In the end, he missed the 14 parts of the basic part, the five-stage drama of the playoffs before Slavií and the opening matches of the betting during the match unsuccessful quarterfinals with Třinec. Who knows if this was the last game in his life in Silesia on March 26.

“Of course I would like to play, but it will depend on how the rehabilitation will take place.Now I really can not say when and if I ever go back, “says the native of Martina.