José Mourinho: Chelsea-angriperen Diego Costa har mer syndet enn å synde

Til José Mourinho var de dobbelte normer like tydelige og smertefulle som den kjepp som Diego Costa tok til siden av hodet. Problemet med å forsøke å male Costa som det uskyldige offeret er åpenbart, men Chelsea-lederen følte at han var på trygt bakken da han så tilbake til flammepunktet i forrige søndags Premier League-nederlag i Manchester City, da Unibet spilleren hans ble forlatt dazed med et forsøk albue fra Fernandinho.

“Jeg kan garantere deg om det er Diego Costa som gjør det…Jeg kan garantere deg rødt kort,” sa Mourinho. “Hvis ikke rødt kort, videoopptak og suspensjon.Det kan jeg garantert garantere. “Mourinho har ikke glemt – heller ikke sannsynlig – forbudet om at Costa mottok sist sesong for hans stempel på Liverpools Emre Can, som gikk usynlig av tjenestemenn, men var replayed i alt dens gory av TV-stasjonene. Fotballforbundet hadde en Unibet nærmere titt på det og styrt mot Costa. Du kan huske at det var ganske hoo-ha. Det bør bemerkes at Fernandinho ble bestilt sist søndag, som lukket døren for enhver retrospektiv straff.

“Jeg har ikke lest pressen, jeg vet ikke engang hva du skrev om det,” Mourinho sa, med henvisning til Fernandinho albue, som var hans måte å si: “Det var ingen hoo-ha. Hvorfor ikke? ”

Mourinhos generelle poeng var lyd.Costa ble syndet mot hendelsen, og det er rimelig å si at reaksjonen sannsynligvis ville vært mer vokal og ekstrem hvis angriperen Unibet hadde vært aggressoren.

Mourinhos neste poeng var imidlertid en tøffere salg. Fernandinho hadde klaget etter at Costa “alltid forsøker å fornærme motstanden”, og selv de mest dristige Chelsea-tilhørerne ville innrømme at deres No19 kan være en vindende Unibet norske bettingsider kjøpmann, som kaster sin vekt.Det er en del av grunnen til at de elsker ham. Men Mourinho hevdet at vind-ups var nå på Costa og Fernandinho var bare den siste motstanderen mot å målrette seg for å prøve å trekke en reaksjon fra ham. “Og reaksjonen blir straffet?” Mourinho sa. “Ja, ja.Diego Costa s display heiser José Mourinho etter Swansea rattle Chelsea Les mer

” Vi snakker om omdømme, men det jeg ser, spillet etter spillet, er mer av det samme. Det er Diego som gjør jobben sin og ikke mer enn det. Jeg tror nok tid har gått for å glemme sitt rykte, for fortell meg, når var den siste gangen noe skjedde? »Når du bor ved sverd eller snarl, er sympati sjelden en del av ligningen og Costa ville aldri be om noen.Han blir sint han ønsker å konkurrere mer hardt og vinne mer ille.

Mourinho liker Costa når han er sint og spilleren har vært sint i løpet av den siste uken. Så har Mourinho, og resten av truppen. “Misfornøyd” var ordet som han pleide å beskrive dem, samlet. Innignasjonen har smakt, etter byresultatet og Energybet stammingen til sesongen.Det har vært en fordel for treningen, en intensitet og et ønske om å gjøre endringer, som begynner på West Bromwich Albion på søndag.

“Vi har trent bedre enn noensinne denne uken,” sa Mourinho, og han la til at han hadde begynt å gå på treningsstudio hver dag for å få montør. “Kanskje jeg må ha skarpere handlinger på sidelinjen,” la han til med et smil og et Energybet par små dart i hodet.

Det har vært et par boost for Chelsea siden City-spillet: ferdigstillelse av avtalen om å signere Baba Rahman fra Augsburg og den dramatiske bevegelsen til Pedro, Barcelona-vingen, fra under nesen til Manchester United.Følelsen av uro hos klubben hadde følt seg større i forrige uke, da kontroversen over Mourinhos nedbrytning av to av hans medikere hadde rast.

Mourinho kunne til og med spøk om å høre at enkelte bookmakere hadde kuttet sin sjanse til å være sparken. “Jeg tror du ikke har store muligheter til å tjene Energybet penger på det,” sa han. West Brom-spillet var viktig, men ikke gjør det eller dø, la han til.

Det er fortsatt inntrykk av en klubb som leter etter en gnist, og en senter-fremover som igjen må lage overskriftene for hans mål. Mourinho har imidlertid ingen tvil om Costa.

“Den andre sesongen skal være bedre enn den første for ham,” sa Mourinho. “Jeg tror han har forhold for å ha en bedre sesong. Han jobber bedre Energybet velkomstbonus odds enn før. Han er ikke glad.Han er en som i denne uken klart har vist at han ikke er glad, men jeg er veldig fornøyd med det. Når jeg føler at spillerne ikke er glade, er jeg veldig fornøyd med det. “

Rate this post