Pedros briljans kan inte blinda José Mourinho mot målet mot hans försvar

Allt som stänger kontroll och uppfinning, glatt takt och ivrig önskan att samla innehav i trånga delar av planen, brade bra för kampanjen framåt. Pedro var gnistan laget behövde, en kreativ spelare som kan belysa även mästarna och ta bort en Unibet del av bördan från de som den här laget förlitade sig på förra säsongen. Han hade dumpats på gräset av Chris Brunt 139 sekunder i sin första Premier League utseende, men i slutet firade ett mål, en assistans och en prestation att savour.Pedro ankomst ger Chelsea takt men försvar behöver förstärka – och snabb | Michael Cox Läs mer

“Det finns alltid ett frågetecken för hur Unibet många toppspelare som kommer till England och inte utförs omedelbart”, säger José Mourinho. “Och då undrar man om han är rätt spelare, om han kan anpassa sig, var han ett bra eller dåligt köp?Det finns exempel i vår klubb och i många andra. Men jag förväntade mig detta. Han är en mycket bra spelare. Det var en väldigt bra prestation. ”

Men under den offentliga showen av tillfredsställelse måste man koka upp bekanta bekymmer. Bort från en frontlinje nu vrids till redskap, kvarstår samma problem. Chelsea är knuffande på baksidan, de frailties som dogged dem för perioder mot Swansea City och på Etihad utsätts en gång till. Mourinho kunde med rätta påpeka “andan, organisationen och kampen” hans Unibet utarmade antal hade visat under de senaste 15 minuterna, när West Bromwich Albion hellre sprang ut av idéer och misslyckades att utnyttja en numerisk fördel korrekt.En eventuell bedömning av lagets försvar måste erkänna verkligheten att de har reducerats till 10 män i två av deras tre spel hittills, vilket naturligtvis har lämnat dem sträckta.

Vad var mer oroande var sårbarheten som tillåts deras värdar en rutt i tävlingen i första hand. Det kvarstår en otrolig och okarakteristisk Unibet online betting sverige beslutsfattighet i detta lag, med stalwarts från förra säsongen och bortom att behålla sina egna självförtroendekriser. Nemanja Matic, mer normalt ett manberg i en mittfältsköld, minskar och slogs för lätt i luften av James Morrison för hemmalagets andra. Serbens onödiga lung hos Callum McManaman hade tidigare förrått ångest.Thibaut Courtois räddade den därpå följande straffen, men hans egen obeslutsamhet, med flashbacks till Jonjo Shelveys leverans till Bafétimbi Gomis, grep vid Brunts andra halvlek för Salomón Rondón.

John Terry, som kanske hade tagit sitt hjärta dueller med venezuelan fram till dess, kunde inte matcha anfallaren för takt eller kraft och hans beröring på axeln fick rött att slutföra en eländig vecka. Vittnandet av kaptenen omhyggligt att avlägsna sina shinpads innan han lämnade planen, fullständigt avflöde med beslutet och hans predicament, var att erkänna en Energybet spelare som var förvirrad av att han alla befann honom för tillfället.

Kurt Zouma hade snabbt och ivrig varit ganska mobbad av den imponerande Rondón.Gary Cahills utseende i en skyddande mask förstärkte bara känslan av att denna rearguard skadades, medan Branislav Ivanovics härdning har blivit strimlad Energybet under de senaste veckorna. Där Jefferson Montero lyckades, hade McManaman sin finaste skärm än i en West Brom shirt, medan James McLean, förskjutna från Championship förra säsongen, hade hoppat för lätt bortom fullbacken i uppbyggnaden till Morrisons första.

Detta lag har redan sänt sju mål i tre ligamatcher och 11 i de senaste fem åren. Nästa vecka kommer de att vara upp mot Crystal Palace: normalt sett inte en matchning för att få oro över ångest, men en där de kommer att konfrontera rå takt från någon kombination av Yannick Bolasie, Wilfried Zaha, Jason Puncheon och Bakary Sako.Att få Baba Rahman, den senaste Energybet betting sidor bonusar signeringen från Augsburg, upp till att skrapa för att erbjuda Branislav Ivanovic en andning kunde bara ha blivit Mourinhos omedelbara prioritet. Chefen föreslog att hans instinkt skulle överklaga Terrys uppsägning, även om han följde det med antagandet att sådana rörelser i allmänhet är “slöseri med tid”. Nästa gång hans kapten kommer att finnas tillgänglig är det vid Goodison Park i mitten av september, där Chelsea vann 6-3 i en vansinne att attackera fotboll förra säsongen. Det återstår att se för vem John Stones kommer att klara sig på eftermiddagen, men förutom Pedros skönhet och den här Energybet spetsens scintillating frontlinje, försvarar defensiva skärmar som det här bara att den unga engelsmännen fortsätter att stiga.

Rate this post