Unibet pariuri online

Unibet pariuri onlineUnibet nu este doar biroul de pariuri, ci și un pariu de pariere cu cote jucate de jucători pe cont propriu. Acesta este un sistem foarte modern, cu cote mari. Unibet oferă de obicei cote mai bune cu 20% decât oricine altcineva, conținut exclusiv pentru pariori, meciuri live, pariuri mobile, curse de cai, cele mai bune pariuri combinate și retragerea în timpul meciului. Acceptă plăți prin intermediul Moneybookers.com, prin card de credit sau prin transfer bancar. Sunt disponibile pariuri live cu fluxuri TV și evenimente interesante de acțiune.

Bonus de 200 $ – înregistrarea Unibet!
Cum se creează un cont
Mergeți la betfair.com și faceți clic pe Alăturați-ne astăzi.
Completați un formular de înregistrare
– scrieți numai informații adevărate
-password trebuie să conțină cel puțin un număr și trebuie să aibă lungimea de 8-20 caractere
– alegeți moneda dvs.
– confirmați că respectați termenii Unibet
– faceți clic pe Agree and Open Account.
Contul dvs. este acum pregătit pentru un prim depozit. Alegeți cum faceți un depozit – mai multe sunt prezentate mai jos.
Bonusuri:
30 de pariuri AUD pentru GRATUIT și bonus până la 1500 AUD
Unibet pariuri oferă un pariu gratuit pentru pariorii noi, ceea ce vă oferă șansa de a vedea cum funcționează Unibet. Acest pariu are de obicei valoarea de 30 AUD și poate fi oferit cu diverse evenimente cashback. Pentru mai multe informații, vizitați Unibet.com

Cum să:
– deschideți un cont nou
-bet cel puțin 30 AUD
-Dacă vă pierdeți, vă oferim suma de 30 AUD înapoi
– cu cât pariezi mai mult – cu atât mai mult vei primi după 30 de zile ca bonus.

Cum se face un depozit
Faceți clic pe Depunere în sus pe site. Alegeți metoda de plată și scrieți o sumă.
În cazul în care nu înțelegeți ceva, vă rugăm să contactați info@betfair.com.
Depozitul minim este de 22 AUD.
Depunerea poate fi făcută de către cardurile Visa, Mastercard, Skrill, Neteller sau Paysafe, care vă transferă imediat banii. Cardurile primesc o taxă de 1,5%, Paysafecard primește o taxă de 2,5%. Transferul bancar este gratuit, dar durează 1-3 zile pentru a transfera banii.

Cum să vă retrageți
Banii pot fi retrași în mai multe moduri. Faceți clic pe “contul meu” de mai sus pe pagina principală și faceți clic pe “retragere”. Veți vedea o sumă pe care o puteți retrage. Alegeți o metodă pe care o preferați și introduceți o sumă.
Dacă ați utilizat cardul de debit / credit, Neteller sau Moneybookers pentru a depune banii, trebuie să îl retrageți în același mod cel puțin o dată.
Descarcarea minima este de 15 AUD.

Cum să pariezi
Puteți cumpăra și vinde ciudat, la fel ca la bursă. Acesta este motivul pentru care Unibet oferă cele mai bune cote, care pot fi tranzacționate în timpul meciului. Puteți beneficia de schimbarea cotelor în timpul meciului, care uneori devin mult mai bune.

Fapte interesante:
– retragere oricând – poți avea banii imediat
– pariuri combinate – mai bine decât oricând mai devreme
-cursa de cai.

Pariuri live
Pariurile live sunt foarte populare. Puteți paria până la ultima secundă a meciului cu Unibet, care nu este disponibil la alte birouri.

Pariere mobilă
– pariurile mobile sunt securizate de aplicațiile mobile pentru Android, iPhone, BlackBerry și alte telefoane. Doar faceți clic pe secțiunea Telefoane mobile și urmați instrucțiunile.

Rate this post