Unibet stoji čvrsto da napusti Manchester City od naslova

Manchester City je približio točki bliže Leicester Cityu na vrhu tablice Premier lige, ali ovaj rezultat sigurno predstavlja zemlju koju su izgubili u naslovnoj utrci. Umjesto povećanja pritiska na vođe, strana Manuel Pellegrini nastupila je poput muškaraca koji bi trebali brinuti o tome da ih je preuzeo West Ham ili Manchester United u prvih četiri. Vjerni prvaci nisu Unibet osvojili petogodišnji ligaški turnir, te su imali tešku vožnju na ljestvici Lige prvaka koji im je cilj produžiti gledajući Dynamo Kyiv sredinom tjedna.

p> Norwich, u međuvremenu, može uzeti srce od točke osvojene sa živahnim performansama i njihov prvi čisti list u više od dva mjeseca.To bi moglo dokazati odskočnu dasku za preživljavanje.

Manchester City naviknuo je Norwichu teško pobijediti u posljednjim sezonama, uključujući i pobjedu 3-0 u FA kupu u siječnju, ali ovaj put, kada bi samo Unibet pobjeda potaknuli su uvjerenje da mogu spriječiti vođe lige, da im nedostaje kreativnost i oštrina. Norwich se u početku činio tamo za uzimanje, ali se pojavio kao zaslužni primatelji točke.

Vikendovi domaćina, uzrokovani 10-osvojenim winless strijelom, poslužili su kao poziv posjetiteljima da se vrate kod kuće [Pellegrinijeva momčad je pogodila loptu, ali nije imala Unibet domišljatost da bi puno toga učinila i ponekad je bila skupo trom. Nichwich protiv Manchester Cityja: Premier liga – kao što se to dogodilo Pročitajte više Russell Martin je krenuo na pokušaj na petoj minuti Sergiu Ageruu, napadač Argentine dao mu je dovoljno vremena da se oporavi i blokira udarac koji je uslijedio. A kada je Fernandinho u 21. minuti napravio rijedak snažan udarac, Gaël Clichy je propao, lijevi povratak preusmjeravao i pusti loptu da prestane igrati. U toj fazi, sve što je domaći vratar, John Ruddy, učinio je nespretno gurnuti 20-dvorište slobodnog udarca Agüero preko bar. Do 29. minute Ruddy se mora uspinjati, brzo se spuštajući na desnu stranu s jednim rukom.Grad ga nije mogao ponovo napraviti. Taj je pucanj došao protiv igre jer Norwich, potaknut impotencijom Unibet posjetitelja, počeo je primjenjivati ​​pritisak na drugom kraju. S Martin Olssonom koji opskrbljuje redovite križeve s lijeve strane, gomila Carrow Road-a počela je izbaciti nade. Patrick Bamford je gotovo 39 minuta izveo ekstaze, kada je nadmašio Nicolenta Otamendija i pogodio loptu od Joea Harta od 30 metara. Bilo je oduševljenih zvižduka kada je lopta skočila s prečke.

Do prvog poluvremena, kada je Matt Jarvis pucao samo na široku od 16 metara, naslovni čarobnjaci bili su bespomoćni. David Silva je zamišljeno govorio, ali mu je nedostajalo zaprepaštenje i premalo njegovih suigrača bili su na njegovoj valnoj duljini u prvoj polovici.Wilfried Bony, ponovno odabran ispred Kelechi Iheanacho, nije imao utjecaja prije nego što je zamijenio Raheem Sterling u 58. minuti. U sredini se nalazila rupa u obliku Yaya Touré. Ivorian ima svoje Unibet nedostatke, ali ima kreativnu prijetnju koju nijedan od njegovih suigrača nije osigurao u njegovoj odsutnosti. Posjetitelji nisu uspjeli prodrijeti. Neposredno nakon sata Silva, igrajući više središnje nakon Sterlingovog uvođenja, ugledao je Fernandinho i nagradio ga lijepim prolazom. No, brazilski izbjegavao je jednostavan udarac i prebacio ga Agüeru, koji je bumnuo prije nego što je pucao blokiran. Agüero je nastojao ublažiti nekoliko trenutaka kasnije s nazubljenim trčanjem prema kutiji.Timm Klose ga je izvukao vani, a slobodni udarac nije dao ništa.

“Imali smo vrlo dobar stav i vrlo dobar posjed, ali nismo mogli stvoriti prostor koji nam je potreban u posljednjoj trećini, “Rekao je Pellegrini, koji je inzistirao da njegov tim još Unibet uvijek može biti prvak. “Ako matematički imate priliku to učiniti, uvijek morate misliti da to možete učiniti.”

Neil ostaje uvjeren da će Norwich izaći iz nevolje. “Količinu napora koje igrači stavljaju da ostanu u ligi ne mogu se dovesti u pitanje, a naše upravljanje igrom i našim donošenjem odluka bilo je bolje nego u posljednjim tjednima”, rekao je Škot, čiji će tim uskoro biti domaćin dviju strana najbližoj u tablici, Sunderlandu i Newcastle Unitedu čiji se slavni novi menadžer ne boji za Neil. “Rafael Benítez neće igrati igru ​​za njih, to je sve o igračima”, rekao je Škotski.

more: http://bet-hr.com/unibet/

Rate this post