Watfordin Étienne Capoue on vastoin Southamptonin pommia

On joitain iltapäiviä, joita et koskaan palaa. Tämä oli yksi niistä. Étienne Capoue kuitenkin mielellään unohtaa sen. Kun peli, joka oli 0-0 kirjoitettu kaikkialla, Watfordin rekisterimerkinnöillä oli mahdollisuus repeytyä script.Everton 0-2 Manchester City | Valioliigan otteluraportti Lue lisää

Kello oli murtautunut 66. minuuttiin, kun Troy Deeney hyppäsi nurkasta ja Capoue, kolmen metrin päähän, pääsi maaliin. Pallo tuli hänen Unibet luokseen nopeasti ja se oli hieman takanaan, mutta leuat pudotettiin lattialle ympäri maata, kun hän nousi ylös ja ylitse. Yritys näytti tulevan hänen olkapääsä. Watford pysyy lyömätöntä ja heidän Premier League -jäsenyytensä on vielä siinä vaiheessa, jossa jokin piste tuntuu kuin se on saatu.Mutta johtaja Quique Flores joutuu toivomaan, että hänen radikaalisti remontoidun ryhmänsä löytää paremman yhteenkuuluvuuden tulevina viikkoina. Hän voi myös valehdella Odion Ighalosta huono huijaus. Hänen joukkuettaan ei ollut maalata maalia.

Southamptonin kohdalla ei juurikaan ollut piristää – lukuun Unibet vedonlyöntipörssi ottamatta puhtaita arkkeja sen jälkeen, kun puolustusvoimat heiluttivat avauspöytiään – ja negatiivit sisälsivät lonkavamman, joka pakotti Sadio Mané 25. minuutilla.Ronald Koeman, johtaja, sanoi, että vahinko ei näyttänyt pahalta, ja hän toivoo saavansa eteenpäin, joka on liitetty siirtymään Manchester Unitediin, joka on saatavilla torstaina Europa League -leikkiä toisella osuudella Midtjyllandissa.

Koeman on antanut käsityksen siitä, että hän Unibet  tappaa oikean taktisen yhdistelmän, kun hän yhdistää klubin viimeisimmät uudet allekirjoitukset – siellä oli neljää joukkuetta hänen aloitusruudussaan – ja hän siirtyi kolmen miehen puolustukseen , ja siipipyörät, joita pyydettiin antamaan leveys. Kahden ensimmäisen Energybet ottelun aikana viiden maalipalkinnon jälkeen Koeman voisi ainakin olla iloinen siitä, että Watford estettiin. Edelleen eteenpäin kuitenkin Southampton oli virheellistä ja puuttui viilto.

Tämä joukkue on työ hitaassa kehityksessä ja niin myös Watford, kun kesäsiirtoikkunan kouristus.Toistaiseksi on tullut 11 uutta pelaajaa ja on tulevaisuuden mahdollisuus. Flores aloitti kuudesta uudesta pojasta, ja hän esitteli hänelle seitsemännen Alessandro Diamantiin puoliintumisaikana hänen debyyttinsä. Flores oli grillattu, Energybet miksi hän jätti Matej Vydran joukkueesta – hyökkääjä tähdellä klubin viime kaudella ja hän on nyt siirtänyt lainaansa Udinesta pysyvästi – mutta johtaja sanoi, että hän työskenteli 30 pelaajan kanssa, ja hänellä voisi olla vain monia. Siellä on oltava leikkauksia, ennen kuin hän lähettää joukkueensa määräajan jälkeen. West Brom 2-3 Chelsea | Premier-liigan otteluraportti Lue lisää

Viihde-arvo oli olematon, Allan Nyomin yhdeksän minuutin laukaus, joka melkein osui sävyyn.José Holebas teki suloisen yhteyden Energybet vedonlyöntibonukset 2017 tahtiin, mutta se hyppäsi hänen joukkuetoveristaan ​​Deeney, kun taas Southamptonin korvike Shane Long ryntäsi, mutta hän ei voinut kerätä valtaa ampumallaan. Ikechi Anya oli valmis, ja hän pudotti matalan keskityksen maalille 41 minuutin kuluttua, mutta pallo lähti Ighalon jalkoihin kaukaa kohti.

Graziano Pellè työskenteli Heurelho Gomesin kanssa 50 minuutin päästä ja Pitkäsi yli seuraavasta kulmasta, kun Oriol Romeun yksityiskohdat kerättiin kolmannelle Energybet varaukselle kolmessa Southamptonin peleissä. Romeu leikattiin Capouen takaa, ja se näytti äärimmäisen tuskalta. Mikä pahempaa oli kuitenkin seurata Watfordin keskikenttäpelaajaa.

Rate this post