Monthly Archives: April 2016

Unibet internetes sportfogadás

unibet internetes sportfogadásAmi a sporteseményeket illeti, a Unibet különösen jól lefedi az európai labdarúgó ligákat. Akkor találsz egy kitűnő ajánlatot a szigeten futó labdarúgó versenyen, így itt találsz alacsonyabb fociversenyeket Angliában és Skóciában (egészen a 3. osztályig). Ugyanez vonatkozik a német labdarúgó-ligában is. A leginkább figyelt labdarúgó-bajnokságok számára a Unibet legfeljebb 40 + fogadási lehetõséget kínál, hogy megfeleljen minden meccsnek. A cseh Gambrinus bajnokságban ez a szám körülbelül fele. Megkaphatja a mérkőzés unibet fogadások az interneten végeredményét, a célok teljes számát, a félidő eredményét, az Over / Under, az első pontozási csapatot vagy a félidős pontszámot.

Más sportok is viszonylag jól képviseltetik magukat. Nincs kosárlabda, kézilabda, tenisz, röplabda, formula 1 vagy versenyzés. Általában körülbelül húsz sportágat (és körülbelül 120 leagueset) választhatsz, amelyeket játszhatsz. Ezenkívül játszhatsz a Unibet speciális tétjével 14, melyben a győztes min. 11 meccs 14-ből. Mindig óriási felhalmozott győzelem van a bankban. Ezen kívül a fogadási ügynökség ügyfelei is részt vehetnek a rendszeres fogadási versenyeken.

Unibet – BONUS 40 EUR – regisztrálj

Ha a mérkőzés során összpontosít a fogadásokra, a Unibet szilárd napi élő fogadást kínál. Szinte minden nap 20-30 különböző sporteseményt kínál a világ minden tájáról, beleértve a labdarúgást, a krikettet, a kézilabdát, a röplabdát, a kosárlabdát vagy a jégkorongot. Tengerentúli sportokat is el lehet hagyni. A mérkőzés során a fogadásokra kínált esélyek ismét az átlag. Lehetőség van arra is, hogy a kiválasztott meccsek közül néhányat az élő közvetítések révén láthasson a Unibet kínálatában az ügyfeleknek.

Míg a 8% -os átlagos margó elfogadható, az általános Unibet csak átlagos esélyeket kínál. A legjobban nézett focimeccsen itt találod esélyeidet az 1.87 – 1.87 ellenfél esélyeire. A fő teniszversenyeken (Australian Open, French Open, Wimbledon és US Open) ez a fogadási iroda 5% és 6% közötti. Ritkán találja a legnagyobb esélyeket az esély esetén.

BETCLIC – BONUS 40 EUR – regisztrálj

A játékos számláján történő betétek és visszavonások unibet online sport fogadás elérhetőek az összes rendelkezésre álló tranzakciós módszeren keresztül. A 2200 GBP alatti Visa és MasterCard fizetési kártyákkal szembeni betétek az Ön által fizetett összeg 2% -ának megfelelő díjat számolnak fel. Minden más módszer ingyenes, ha első befizetését EL-en keresztül teszi. Skrill vagy Neteller pénztárca, elveszíti a bónuszt. A minimális befizetés 10 EUR.

A választásokhoz javasoljuk a Skrill internetes tárca használatát, mivel ez a módszer a leggyorsabb. Az átadás általában 8-16 órát vesz igénybe. A minimális visszavonási összeg 15 euró, és az internetes tárca mellett hitelkártyát vagy banki átutalást is igénybe vehet. Minden játékos hetente egy szabad választást kap.