A parlamenti képviselők a Team Sky TUE-k ellen szólnak, de Sir Dave Brailsford nyílt ígéretet tesz

Az irányító testület és annak hivatásos csapata folyamatban él; a munkamenet egy olyan információ összegyűjtése volt, amely nem olyan kismértékű nyereség volt, amely valószínűleg hitelesebbnek tűnt, ha 10 héttel korábban bemutatták.Könnyebb pillanatai voltak, főként John Nicolson, az SNP képviselője inspirálta, aki megkérdőjelezte egy olyan ember levegőjét, aki a helyi Dumbartonshire-i településén egy nehéz utcai rendet rendelhetett egy utcai színházi darabnak, de többnyire litván volt. A folyamat, amely messze nem volt könnyű. A rejtélyes csomag tartalmazza a Fluimucilt, Brailsford azt mondja, hogy a bizottság többet olvas…

A kollektív vonal – hogy a Jiffy-kapu csak egy orvosi bizalmasság és jó szándék által felerősített kakas volt. A brit kerékpározás egészében még mindig kérdésre ad választ, bár végül a képviselőknek úgy tűnt, kevés tudomása van arról, hogy mi lehet ezek. A Jiffy táska, Brailsford két órát mutatott be, tartalmazta a dekongesztáns Fluimucilt.Phil Burt a brit kerékpáros gyógyszertárból vette ki, Sutton elismerte, hogy feszült lexikális byplay-tal lépett fel, hogy Sutton „engedélyezte” a szállítását, vagy csak „rendezte”.

Egy jótékonysági elme úgy érezheti, hogy racionális magyarázatot lehet adni a Fluimucilnak, hogy Cope-nak átadja a repülőtéri biztonságot, és nem tudja, mi az; ha van, akkor az elmúlt tíz hét alatt elvesztette az értelmeit, és a reggeli nem tette meg a Brailsford hitelességének javítását.

A Sutton szerint a gyógyszert Freeman adta be Bradleynek Wigginsnek, akinek Sutton elismerte, lehetett valamilyen légzési nehézsége vagy hosszú távú orvosi problémája.Sutton ragaszkodott hozzá, nem vélekedett arról, hogy mi az, amit az orvos adhat a csillagos lovasnak, akinek 2004 óta szoros közelsége van. Minden orvosi dolgot elhagyott az orvosoknak, ami meglepőnek tűnt egy olyan embernek, akit a leginkább gyakorlati edzője a kerékpáros világban.

Mivel a 1998-as Festina botránya ismert nagyszerű vallási pillanatait, Richard Virenque suttogott belépője, hogy Daniel küldöttségét egy Lille-i tárgyalóteremben bírálja, hogy igen, ő használta az EPO-t, a Lance Armstrong szoros legyőzésű sorozataira, amelyekkel Oprah Winfrey szembesül.

Ez nem közöttük volt, sem formában, sem tartalmilag.Hónapos intenzív érdeklődés és a képviselők egyértelmű csalódottsága után, hogy sem Howden, sem Sutton nem mondja, hogy mi volt a Jiffy táskában, akkor a fürdő szemmel látható értelme volt, amikor Brailsford majdnem motyogott a bizottság elnökéhez, Damian Collinshez, hogy Ez a ártalmatlan anyag inspirálta Brailsfordot, hogy ösztönözze az Egyesült Királyság Doppingellenes Ügynökségét, hogy vizsgálatot indítson a sportjával és csapataival kapcsolatban, és arra késztette őt, hogy tegyen közzé egy verziót olyan események, amelyekben a Cope az Alpokban volt, hogy megfeleljen az Emma Pooley GB kerékpárosjának. „Túl gyors voltam, hogy kiadjam ezt az információt,” elismerte, és ragaszkodott ahhoz, hogy a „rövid távú nehézség” és a rossz sajtó megfelelő árat fizessen az „igazsághoz jutásért”. Jiffy bag decongestant Bővebben

Volt még egy igazság, amit a képviselők megfontolhatnak: a táska tartalmával kapcsolatos aggályaikban – ez volt a pedál?cipő volt? spekuláltak – soha nem tapasztalták meg azt a nagyobb kérdést, hogy a Sir Bradley Wiggins számára 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban a hatékony kortikoszteroid triamcinolonra kiadott terápiás felhasználási mentességek megfelelőek voltak-e. Megismételték, hogy a TUE-k jogszerűek voltak, de a fő kérdés, hogy megfelelnek-e a Team Sky alapításának szellemének, csak a szoknya volt.

Howden, a British Cycling’s Ethics Commission elnökének kíséretében, dr. Gilbert George volt a parlamenti képviselők, és keveset tudott, de a legjobb szándékkal és a legnagyobb figyelmet fordítva a folyamatra.Végül az uralkodó testülete – a vezérigazgató és a teljesítményvezető keresésére -, hogy ne feledkezzünk meg, a malomon keresztül jött volna össze, amit egy késő kérdés, a Nigel Huddleston, a Mid-Worcestershire konzervatív képviselője összefoglal. Huddleston nem „rendkívüli” volt, és megkérdezte, hogy a csomaggal kapcsolatos igazságot el kellett érniük a kiválasztott bizottság elé, mielőtt végül megjelent volna, és „mit mondott a brit kerékpározás átláthatóságáról, kommunikációjáról és irányításáról?” örült, hogy ott van, az információk megosztása alig volt elég.

A Team Sky vezetője lezárta a munkamenetet, és megismételte, hogy az átláthatóság a csapata megközelítésének jelképévé válik, és ebben a fogadások az interneten szellemben „bárki meghívni jöjjön el és töltsön időt és vizsgáljon meg minket ”.Brailsford korábban meghívta ezt a meghívást – nevezetesen 2013-ban, amikor Chris Froome kritikusainak azt mondták, hogy jönnek Manchesterbe, és kérdéseket tesznek fel -, és ismét nyitott háznak tűnik, bár bárki, aki a Sky-hez csatlakozik, egy dolgot tartson szem előtt: ha kéri, hogy hozzon egy Jiffy zsákot, jól nézzen be.

A parlamenti képviselők a Team Sky TUE-k ellen szólnak, de Sir Dave Brailsford nyílt ígéretet tesz
Rate this post