Bet365 oppstartsbonus for nye spillere

Bet365 Norway tenisRengjøringsmidler som skrubber toaletter og bytter ark til verdens elite idrettsutøvere på utøverne i Rio, tjener mindre enn 10 kroner per dag. Vaktmannen har lært, selv om mange går hjem klokka 4 og kommer tilbake fra sin olympiske arbeidsplass etter kl. 21.00. Deres lønn, indirekte betalt av det britiske servicefirmaet Clean Event, er mindre enn Bet365 halvparten det en husholderske i Rio kan forvente og sitter ubehagelig med den første verdenstjenesten etterspurt av Den internasjonale olympiske komité.

Figuren kontraster også kraftig med den daglige stipenddagen på £ 700 som er betalt til IOCs ledende medlemmer, som også får gratis hotellinnkvartering og flyreiser.

Rengjøringsmidler er lett å se på arbeidernes inngang til landsbyen. Nesten alle er svarte kvinner i blå uniformer trykt med “husholderske”.Rundt deres nakke er inngangspassering utstedt av Clean Event, selv om de jobber direkte for en Bet365 sveitsisk menneskelig underleverandør, Adecco.

I et grusomt arbeidsmarked, med ledighet på en rekord 11,3%, er mange takknemlige for noen jobb. Men få lover lønnen og betingelsene. En ung kvinne, som ba om anonymitet, sa at rengjøringsmidler ble noen ganger bedt om å utføre oppgaver utenfor jobben sin beskrivelse – for eksempel å rydde byggeplassrester. De ble også forvist fra gressletten som ble gitt til idrettsutøvere, og måtte derfor ligge i røykeområder, og ofte savnet lunsj på grunn av lange kantine køer. Når rengjøringsmidler ble syk eller hatt en ulykke, sa hun de var i utgangspunktet forbudt å bruke hovedsykehuset i idrettsbyen, som var reservert for olympiske konkurrenter.I stedet måtte de gå til offentlige Bet365 sykehus lenger unna. Denne politikken ble senere endret, sa hun, etter at arbeiderne klaget over at de ble behandlet som dyr.

Men det er fortsatt problemer. En annen rener sa en eldre arbeider sviktet med et mistenkt hjerteinfarkt. Politiet, i stedet for medisinsk personale, fjernet henne fra landsbyen. “Ingen ambulanser ankom fordi preferansen er for idrettsutøvere. Det er ydmykelse i hver tur, “sa hun.

Rengjøringsmidler blir betalt 5,91 kroner (£ 1,40) en time. Men fradrag for mat, transport og forsikring igjen noen tjente litt mer enn 1 pund i timen for deres åtte Bet365 timers skift. Avkastningen på investert tid var enda verre når pendlingstider var inkludert. Rios utbredelse og dårlige offentlige transportnettverk betyr at noen må reise mer enn to timer hver vei.Lønnen – rett over minimumslønnen – er lovlig, men i strid med de globale standarder som forventes i den olympiske boblen.

Idrettsutøvere må være oppmerksomme på våre arbeidsforhold fordi de kan se den dårlige kvaliteten på arbeid vi gjør. Det er for mange bygninger, ikke nok medarbeidere og ikke noe reelt incitament til å gjøre en god jobb, sier en tredje rener. Rio Olympic Park-byggearbeidere Bet365 støter sammen med sikkerhetsvakterne Les mer

Alle seks rengjøringsmidler som er intervjuet av Guardian klaget over lange linjer for kantinen, som tilbød mat som ble beskrevet som “fryktelig” eller “motbydelig” selv om kostnaden ble trukket fra betalingen.

De fleste sa de aksepterte betingelsene og var glad for sjanse til å tjene penger og se olympiske idrettsutøvere.Deres nærhet – og mangel på tilstrekkelig opplæring og tilsyn – har bidratt til tilfeller av seksuell trakassering mot idrettsutøvere, samt Bet365 anklager om tyveri og prostitusjon av rengjøringsmidler. Noen få forbrytelser har blitt bevist, men uskyldige flertallet lider også av skyld ved forening.

“Vi blir behandlet som hunder, som tyver”, sa den andre reneren. “Vi mottar ofte gaver fra idrettsutøvere. De signerer autorisasjoner og vi tar bilder med dem for å bevise at de ga gave til oss. Vi får også signaturer fra våre veiledere. Men sikkerhetsvakterne forbyder oss å forlate med gaver, fordi de tror vi stjal dem. Vi kan ikke bruke merkevaren tennis Bet365 sko fordi vi vil bli anklaget for tyveri. ”

Observatører ved landsbyen sa situasjonen var ydmykende og urettferdig.

” Det er en rot.Selskapene som er involvert, lukker øynene sine, sier en brasiliansk frivillig inne i idrettsbyen, som sa at alle rengjøringsmidler var afro-brasilianere fra dårlig bakgrunn. “De utenlandske tjenesteselskapene får en stor kontrakt og betaler så denne skammelig mengden penger fordi de velger de fattigste arbeidstakere. De kunne ikke gjøre det i Sydney og London, men de gjør det i Brasil. Jeg føler meg dårlig om det. “Men Manuel Thedim, direktør for Institutt for arbeid og samfunn, sa at det var større problemer å klandre for Bet365 uoverensstemmelsene i forholdene i London og Rio.

“Verden er ikke et pent sted.Hvis produktiviteten er mindre i Brasil, betaler du mindre. “Han sa at lønnen ikke var absurd lav, selv om husrengjøringer i middelklassefamilier kunne tjene 60% mer, sa han at de hadde en høyere sosial kapital og bedre kontakter.

Brasils arbeidsdepartement sa at det hadde meldt Adecco om uregelmessigheter i landsbyen, inkludert mat og utstyr bortfaller som setter Bet365 arbeidstakere i fare.

Renhetskontorer i Rio og London reagerte ikke på forespørsler for en kommentar.

I en uttalelse uttrykte den olympiske organisasjonsutvalget Rio 2016 respekt for arbeidsrettighetene og sa at det insisterte på at “entreprenører er i samsvar med gjeldende lovgivning i Brasil”.

Det har tidligere anerkjent sikkerhetsproblemer i den olympiske landsbyen, som har en arbeidsstyrke på 5000 personer for sine 18.000 gjester, og kontrollene er Bet365 strammet, inkludert reposisjonering av kameraer for å overvåke folk når de kommer og går.

read more: oppstartsbonus for nye spillere

Rate this post