Cricket Australia elkezd új vezetőt keresni Eddings és Hey kerettel

Kockázatkezelési guru Earl Eddings, Cricket Australia első női testületi tagja, Jacquie Hey és az ausztrál Grand Prix főnöke, John Harnden. évek, de a csütörtök vértelen puccsát követően bizonytalanság tapasztalható.Ausztrál krikett fénybe kerül, ahogy David Peever kardra esik | Sam Perry Tudjon meg többet

A CA elnöke, Peever egy héttel a második hároméves időtartamra szólt, amikor elfogadta, hogy ideje elmenni, amit a Cricket NSW elnöke, John Knox hívja meg Hétfő önálló felülvizsgálata.

A tavalyi éves közgyűlésen alelnökként és Bet365 fogadási útmutatók örökösöként telepített edingeket az igazgatóság ideiglenes elnökévé nevezte ki.

Eddings, ügyvezető igazgató felé mutat. és egy korábbi első osztályú játékos és az Észak-Melbourne-i klub elnöke, majd később állandó szerepet töltött be.

De a bizonytalan időkben semmi sem biztos, hiszen a CA nyomást gyakorol valódi kulturális az Etikai Központ mintegy 42 ajánlásának köszönhetően változtassa meg és csatlakozzon újra a játékosok szakszervezetéhez.

Március 15-én Mark Taylor, az ügyintézők és a játékosok közötti vezetõként mûködõ hosszú távú igazgatósági tag a versenytársak ellenére, annak ellenére, hogy a korábbi CA vezérigazgató Malcolm Spe ed és egykori CA elnöke, Bob Merriman.

Taylor, aki 104 tesztet játszott, mielőtt belépett a Channel Nine kommentár dobozába, idézte a nyilvánvaló akadályt, amely a hároméves szerződése a TV-állomással, amely mindkét Ashes-t közvetíti. és a világbajnokság jövőre.

Michael Kasprowicz, aki Greg Dyer elődje volt a játékosok szakszervezetének elnöke, a másik korábbi Cricketer a CA igazgatóságán.

Kasprowicz 113 teszt wickets, MBA és rengeteg szubkontinens kapcsolat a Venture India tanácsadó cégén keresztül, de lényegesen kevesebb vállalati Bet365 ingyen fogadások tapasztalat, mint más igazgatók. a testület a Peever mellett 2012-ben.Korábban magas rangú pozíciókat tartott az Ericsson világszerte, és a Bendigo és az Adelaide Bank, a Qantas és az AGL Energy igazgatóságán is ül.

Harnden, aki a végső listán a CA vezérigazgatója lett James Sutherland 17 éves hivatali idejének végén széles körben elismert sportigazgató. Korábban a dél-ausztrál krikettszövetség vezérigazgatója volt, 2015-ös világbajnokság és 2006-os Commonwealth Játékok. >

„Bárki, aki elnökölt a kultúrában, amikor a Longstaff-felülvizsgálatot átadták, hogyan tehetjük őket elnököknek?” Teszteljünk nagy Ian Healyt, aki a Fox Sports-ről gondolt. a World Twenty20 szervezőbizottság elnöke.Ausztrália 2020-ban fogadja a T20-as bemutatót.

A Peever csatlakozik Bob Every-hoz és Tony Harrison-hoz a CA igazgatótanácsának idei elhagyásakor. Mindannyian tiltakoztak, elégedetlenek a Peever „nem megfelelő” előadásával.

Cricket Australia elkezd új vezetőt keresni Eddings és Hey kerettel
Rate this post