Jordon Ibe daje Liverpoolu prednost Bet365 protiv Stoke u Capital One kupu

Možda je najveći kompliment koji se može isplaćivati ​​na način na koji je Liverpool postavio ovu vezu, da je u završnim fazama Stoke City napustio sav butmeni soft-touch nogomet za koji bi željeli biti poznati i vratili se dugom , napetih lopti do Petera Croucha. Nije bilo ničega, a momčad Jürgen Klopp zaslužila je svoj uspjeh nakon što je potisnula stranu koja je ove sezone već pobijedila Manchester United, Chelsea i Manchester City. Stoke je svakako izabrala lošu noć kako bi zaboravila Bet365 klađenje uživo kvalitete koji su ih nedavno učinili takvim opasnim protivnicima, i nakon što je toliko puta podsjetio da je to bio njihov prvi polufinal u ovoj konkurenciji od 1972. godine, mora se postaviti pitanje da li su dopustili da se neka nesigurnost približi.Bojan Krkic i Xherdan Shaqiri zamijenjeni su nakon čudno bezizražajnih nastupa, a javnost je progovorila javnog mnosačkog imena Marka Arnautovića kao čovjeka utakmice.

Krčki se spajao samo sa tankim zrakom sa svojim jednim priliku za pogodak. Shaqirijeva se večer sažela kad je izašao iz kuta i Arnautović je rijetko Bet 365 prijetio Liverpoolskoj strani koji je nadmašio domaći tim za dugu čaroliju, posebno u prvoj polovici kada je zamjena Jordona Ibe postigla odlučujući cilj igre.Kloppovi muškarci sada su u znatnoj poziciji snage prije druge noge u Anfieldu 26. siječnja, a jedini nedostatak je iznenadna epidemija ozljeda prtljažnika, koja ih je ostavila s natrag na četiri leđa, Philippe Coutinho natrag na stol za liječenje i pobjeda obrambene krize. Liverpool City: 0: 5 razgovora s Britannia Stadiumom Jamie Jackson Pročitajte više

Njihova je pobjeda zasigurno imala trošak s obzirom da je Coutinho Bet365 trajao samo 17 minuta i bio je tako snažan kad sam ga zamijenio da se Brazilac ne može očekivati ​​natrag za sljedeća dva ligaška liga u Liverpoolu dom Arsenala i Manchester Uniteda.Dejan Lovren bio je sljedeći nakon izazova na Shaqiri, što znači da je Liverpool morao eksperimentirati s Lucas Leivom, središnjim veznjakom, u srcu obrane, a Kolo Touré će također trebati proći sken nakon što se osjeća bol u leđima nogu u posljednjih 10 minuta.

Touré je odlučio igrati, govoriti liječniku Liverpoola da je to samo grč, ali Klopp je nakon toga razgovarao o tome da “ostavi nula polovica”, ukazujući da se bojao da bi to moglo biti nešto više ozbiljan. Ako je tako, Liverpool je imao 25 ​​različitih ozljeda otkada se Klopp pridružio klubu i nedostaje 11 igrača.U takvim okolnostima pokazali su pohvalu pohvalu da ne Unibet bonusi dopuštaju sve promjene i poremećaje da prekinuju svoju nadmoć. “Možda smo mahali bijelom zastavom”, rekao je Klopp, “ali to nije moguće.” Njegov je tim započeo igru ​​s velikom samopouzdanju, pogađajući loptu s povjerenjem i opetovano otvarajući svoje protivnike. Bilo je samo kratkotrajnih trenutaka kada je partnerstvo Leiva-Touré ozbiljno ugroženo i bilo je čudno vidjeti kako Stoke djeluje tako malo vlastite. Mark Hughes izgledao je uznemiren u svom tehničkom području od otvaranja nekoliko minuta i trenutak kada je Glen Johnson podvrgnuo Coutinhou da savršeno pogubljeni muškatni oraščić nije bio sukladan s obzirom na to kako je prva polovica prošla.Stoke je izgledao tromo na način koji se nikada nije mogao očekivati, a za momčad koja se ponosi svojom strukturom i Unibet organizacijom, bilo je neobično vidjeti koliko su često izgubili loptu u svojoj polovici. minuta nakon Ibeovog cilja, Roberto Firmino trčao je jasno nakon što je odbacio Glenn Whelan samo da bi ga spustio zbog lošeg nadzora.Liverpool, osam dobitnika ovog natjecanja, također bi mogao odraziti na nekoliko drugih šansi, a njihova nemogućnost da ih preuzmu zapravo je jedini oblik ohrabrenja za Stoke. “Čini se da ljudi žele kritizirati našu izvedbu u prvoj polovici, ali ponekad morate dati kredite protivnicima”, rekao je Hughes. “Važno je za nas da smo još uvijek u kravati i mi ćemo izgledati da im nametnemo taktiku u drugoj nozi kao što su s nama. ”

Cilj je stigao u 37. minuti kada je James Milner, zamijenivši Lovrena nakon Unibet svoje ozljede, Lallana s desne strane. Lallana je okrenuo niski centar u kazneni prostor i, iako je pogodio Joe Allen, lopta se okrenula prema Ibeu.Njegov prvi dodir uspio je kontrolirati loptu, a drugi je izveo kut s lijevom nogom. Hughes je poluvremenu donio Jonathana Waltera kako bi dodao dodatnu visinu Stokeovom napadu, uzimajući od sredine momčadi Geoffa Camerona i krećući Krkicu u više povučenu ulogu. Ideja je bila iskoristiti Lucasov nedostatak centimetara i to je bilo isto kasnije kada je Crouch bio uveden i Stoke se učinkovito vratio u svoje stare taktike. Po prvi puta, bilo je trenutaka za naznačivanje Liverpoola biti ranjiva. Ipak, čak je i tada bio Krkic koji je pokušavao proći kroz igru. Hughes je pretjerivao reći da je Stoke dominirala drugom poluvremenu, a njegove pritužbe na gubitak vremena u Liverpoolu nisu bile u potpunosti stog bilo gore.Simon Mignolet je rezerviran za previše vremena uz jedan pogodak, ali Liverpoolova pobjeda imala je svoje porijeklo u načinu na koji su se kretali loptu tijekom otvaranja 45 minuta. Oni su nadmašili Stoke u svojoj igri, a odatle će trebati nešto posebno za Hughesov tim za napredak. Toke City protiv Liverpoola: Capital One kup, polufinalna prva noga – kao što se dogodilo. Pročitajte više

Rate this post