Sportingbet élő fogadás

Sportingbet MagyarAhogy Bolt 12.37-kor jelent meg, hogy elindítsa a játékot, az óriási gördülékeny hangulat elszabadult az állványok körül. Ez vadabb, shriller, sokkal inkább a jelenlét és a természete, a tiszta esemény-csillogás csak Bolt hozza az eljárást. Ő dolgozott a tömegen, lövöldözött a gyakorlat Sportingbet kezdetén, majd fordult fel tapsolni mágián a Bolt-mania a népet, akik átadják a menekülők.

Mindenki szeret egy csillagot, ahogyan mindenki szereti a kis pillantást valamire végső, néhány tiszta emberi fehér hő. A hatalmas képernyőn megjelent a leggyorsabb ember a történelemben, majd mély, csöndes csend volt a fegyverhez.

Miután a verseny maga is egy kicsit egy séta.A csavar 10.07-ben nyúlt, lassított a soron, néhány kéz rázta meg, majd ásítozott, hogy Sportingbet médiaszolgálatát végezze. A munkája itt történt. Játékok, a végső hullám egy gurgling tömeg azt mondta. Folytathatod a Rio 2016-at.

Egy kis nap segít ezekkel a dolgokkal, mint a hétvégén. Tényleg azonban ez egy emberről szólt. Ez lesz a végső olimpia a világrekord-tulajdonos és a kétszeres bajnok. A holnapi reggeli órákban van lehetőség arra, hogy egy első aranyat vegyenek be az elsődleges Sportingbet bónusz rendezvényen, bármelyik játék G-helyszínén, a 35 tökéletes lépésben, amelyek alatt a sportolók alig találkoznak a talajjal a talajjal, de amely mindig is az emberi végelem alapvető mércéjévé vált. Rio-ban a Bolt szerepe, mint egyfajta életmentő tálca a játékok számára, mélyebbnek tűnt, mint valaha.Ő maradt felhőtlen szupersztár jelenlét, amely egy magas színvonalú fedőlapot biztosít az elfojtott és elárasztott olimpiai szubplotoknak. A Rio-i ünnepélyes nyitó reggelen az Sportingbet amerikai Justin Gatlinrel folytatott harc ismét beintette ezt az elbeszélést.

Annyira mély a hátsó történet és a kontraszt a kétszeres Doper Gatlinnal, kényelmesen karizma-mentes, izgalmasan erőteljes 34 éves harcos a sprintek, hogy már kísértés volt, hogy néhány az összehasonlítás egyfajta végső csata a jó és a rossz. Itt jön ismét Gatlin, egy Orc orosz lebeg a Sportingbet pályán a saját szórakoztató, remek, 6ft 5in Jamaican Bilbo Baggins-nél. Rio 2016 atlétika: a női 100 méteres döntő és a férfi hosszú ugrás végső – élő! Bővebben

Az igazság természetesen sokkal árnyaltabb.Gatlin még mindig vitatja első kábítószer-tilalmát, amelyet a szenvedő figyelemhiányos rendellenességek kezelésére szántak. A hét elején saját csapattársa, a Lilly King úszó azt javasolta, hogy egyáltalán ne legyen ilyen. Gatlin válasza – “Már szolgáltam az idõt” – hûvös volt, sõt még okos is, olyan halvány jelei, amik meghaladják az amerikai pályát, a bûnözés és a büntetés más birodalmába. Gatlin Bolt előtt a második futamban, a Sportingbet nyolcadik sávból győzedelmeskedve, a szupergyors kék pálya csúszkálásával, de a végén is lassulva. Yohan Blake, egy másik gyönyörű jamaikai sprinter is megnyerte a hőt a kompakt, gyors izomzat elmosódásában. A Bolt versus történelem, Bolt versus Gatlin, a történet marad.Bolt egyedülálló jelenléte, karizmája, minden idők legjobb minőségi fénye továbbra is elixírként fog működni Sportingbet minden ütéshez és zúzódáshoz és zajt.

Ahogy eltűnt az alagúton, a stadion levegőt vett , egy kicsit részeg a látványtól. Végül Bolt talán nem tudja megmenteni az Sportingbet olimpiát. De egy reggelre a Rio-i napsütésben, úgy éreztem, talán csak egy-két nap múlva menten.

 

Rate this post