Unibet holde kontakten med lederne efter at have slået Valencia

To inspirerende substitutioner fra Diego Simeone hjalp med at give Atlético Madrid en 3-1 sejr i Valencia, der holder Rojiblancos inden for otte point af La Liga-lederne Barcelona.

Stedfortræderen Fernando Torres poked gæsterne tilbage i foran 72 minutter efter Valencia-forwarden havde Denis Cheryshev annulleret Antoine Griezmanns åbner, og Yannick Carrasco gjorde også sit mærke efter at komme ud af Unibet bænken. Leonel Messi og Luis Suárez på målet, da Barcelona blæser gennem Eibar Læs mere

Han scorede et stort individuelt mål sent på at dræbe værterne, som havde fået forsvareren Aderlan Santos afskediget minutter før.

En tredje successiv sejr betyder Atlético fastholde hullet til Barcelona, ​​som vandt tidligere på søndag , mens Valencia slip ned til ellevte efter at have lidt et tredje nederlag i ligaen.Og der var mere elendighed for Valencia-træner Gary Neville, da Cheryshev blev tvunget af med en Unibet bonus mistanke om muskelskade. Atlético var uden deres inspirerende center halvdel Diego Godín og Montenegro internationale Stefan Savic, så den uerfarne Lucas Hernández samarbejdede 21-årige José Giménez på bagsiden. Atlético var også under styrke på midtbanen med Augusto Fernández suspenderet, så Matias Kranevitter lavede sin første liga start.Valencias eneste fravær var den skadede Zakaria Bakkali og suspenderede José Gayà.

Det var Atlético, der havde de første forsøg, Koke og Luciano Vietto savnede målet og Griezmann fyrede på Diego Alves og tvang et hjørne .

Den livlige Cheryshev havde den Unibet første indsats for Valencia, en nær-post-volley, som Jan Oblak netop formåede at slå væk.

Men Atlético tog føringen et øjeblik senere. Javi Fuego gav bolden væk til Griezmann uden for området, og franskmanden frigjort et lavt drev ind i nederste hjørne og scorede et tredje mål i så mange spil.Det var også det syvende på hinanden følgende hjemmebane, hvor Nevilles side havde indrømmet først.

Valencia så ud til en anden lang aften foran deres krævende fans, men svarede fire minutter senere.

Den tidligere Atlético-forsvareren Guilherme Siqueira skar ind fra venstrefløjen og krydsede til Paco Alcácer, der skød hans hovedstød ind i Cheryshevs banespil, og han Unibet Danmark ramte skuddet i det modsatte hjørne af nettet og fik en vild fest fra Neville på sidelinjen.

Vietto blev snart erstattet af Carrasco, mens hans landsmand Kranevitter blev taget afsted for Torres. Valencia måtte også lave en uønsket ændring, da Cheryshev led muskelskade.

Simeones ændringer gav udbytte.Torres tvang et hjørne og tog derefter sin plads ved den fjerneste stolpe, hvor han dykkede frem for at møde Giménez fladte hoved og kaste ind i nettet på volleyen.

Atlético stalwart Torres havde en anden positiv effekt, tegning det uheldige fra Santos, som resulterede i Valencia-forsvarerens anden reservation.

Så var det den anden stedskives tur at dræbe Valencia én Unibet gang for alle.

Carrasco plukket bolden op på højre side og lavet til kassen, drejede en forsvarer og sprængte bolden på Alves, som ikke kunne forhindre det i at ramme nettet.

Rate this post