Végül Owen Farrell elindítja a show-t, ahogy Anglia mélyen megmagyarázza a lehetőségeket

A szombaton a Twickenhamban Dél-Afrikával szemben megnyitó ősszel, ha semmi más, feltárja az angol rögbi erősségének mélységét. Eddie Jones több ezer oldalt választott az idejében, de több mint 400 magas profilú sapkát nem tudott egyedül elérni, de nem emlékszik rá, hogy a legmagasabb szintű győzelemre mélyebben ásik.

Anglia nyilvánvaló hiánya mellett a megpróbáltatás élménye a fronton és a padon, ez is a legjelentősebb csapatlapok közé tartozik Jones más területein.George Ford csapása és Owen Farrell telepítése a 10-es úton, egy másik új középpályás kombináció, a háromszoros és a társkapitány korszak hajnala mindannyian elismerések, hogy valami frissre van unibet online fogadási szükség ahhoz, hogy a jó hajót Anglia távolítsa el a szaggatott szikláktól Dél-Afrika keveredik az ütemben és a hatalomban, és “ízletes” csatát vár el Angliával. Tovább

Még mindig nem elég egy 293 sapkát tartalmazó dél-afrikai csomaggal szemben. Anglia előremutatói, köztük a Dylan Hartley 93 sapka a kurvánál, mindössze 165-re tudnak összegyűjteni. Minden Jones elfelejtheti a hiányzó Vunipolákat, Chris Robshaw-t, ​​Joe Launchbury-t, Courtney Lawes-t és Joe Marlert, és átlépte ujjait. – Nem mondanám, hogy ez a legnehezebb válogatásom, de a legmélyebb, amit meg kellett ásnunk – mondta az angol edző. „Nem csak 400 sapkát cserél egy éjszakán át.Valószínűleg ez a leggyakrabban tapasztalatlan csomag Angliában. ”

Tény, hogy az elmúlt évben Argentínában az oroszlánok kimerült oldala csak élesíti, de ezek egyre több napot tesztelnek a Twickenham autográfai vadászai számára. Összehasonlítva Angliában, júniusban, Fokvárosban, hét változás van, plusz a Farrell 12-es pozíciókapcsolója. Csak a harmadik alkalom, hogy a 2015-ös rögbi világbajnokság óta Farrell dobta az Anglia No 10-es mezét, így Worcester Ben Te’o , aki május óta 28 versenyképes percet játszott, hogy átdolgozott középpályát alkosson az ízléses Henry Slade-el.

Annak ellenére, hogy Teo nemrégiben rögbi volt, a Manu Tuilagi visszahúzódásának kísértése ellenállt de mindkettő jelenléte a 23-ban végül Angliának sztrájkolja a 12 csatornát.Slade, egyrészt úgy véli, hogy jelentős különbséget fog tenni. „Azt hiszem, ez igazán jó egyensúlyt biztosít számunkra a középpályán, míg nyáron valószínűleg az volt a fickó, aki az első fázist hajtotta végre, ami nem igazán a játékom. Most van néhány nagy fiúnk, hogy ezt tegyük, lehetővé teszi számomra, hogy a labdát a külső hátunkra összpontosítsam, akik valóban veszélyesek. Azt hiszem, most már jó ötletünk van a hátvonalon. ”Facebook Twitter Pinterest Brad Shields (balra) és Tom Curry szembetűnő délután áll szemben Dél-Afrikával Fénykép: David Rogers / Getty Images

Farrell Az is nyilvánvalóan viszketés volt, hogy a show-t a fly-half-től futtassa.A Ford és Danny Cipriani tehetséges lehetőségek maradnak, de a világbajnokság órájában a Jones most azt akarja, hogy a legversenyképesebb harcos állítsa be a hangot. – Azt akartam látni a különbséget, amit az Owen-nél 10-nél nagyobb központokkal játszanak – mondta Jones. – Taktikusan kicsit más leszünk; más módot ad nekünk ahhoz, hogy játszhassunk. Owen egy kis lelki vezető a mi oldalunkon, így a cselekvésre szorulva segít ebben. Jó állományból származik, és agresszív unibet fogadási útmutatók versenyző. Mindenképpen szükségünk van erre Dél-Afrikával szemben. ”Iratkozzon fel a The Recap-re, a heti szerkesztői csákányok e-mailjére. mint júniusban.Egy új védelmi edzővel John Mitchellben és a magasság nem Londonban lévő külvárosi tényező, Anglia is úgy véli, hogy a fitnesz, ha nem a sapkák, a 80 percig tarthatatlanul versenyképesek.

Mi az Anglia a csomag hiánya stardustban biztosan kiegyenlíti a munkamennyiséget, bár mennyi energia marad Alec Hepburn és Kyle Sinckler, ha a látogatók elkezdenek fordulni a darabos csavarral. Ha nagy egységek, mint például Duane Vermeulen és Malcolm Marx ismételten megrökönyödnek a nyerővonalon, ez egy hosszú és fájdalmas délután lesz.

A világ minden ravasz taktikai játékosa is számít, ha Anglia új – Nézze meg, hogy a hátsó sor nem tud felvenni a feszültséget.Tom Curry, aki a nyári túrán könyörtelenül bátor, újra kell, hogy legyen, míg Jones a 6-os és a 8-as számú, Brad Shields és Mark Wilson előnyben részesíti a délutáni arcokat. | Gerard Meagher Bővebben

Egyikük sem indította el a Twickenham tesztet, míg a Hepburn is megkezdi az első indítását. A padon üljön le a fedetlen Ben Moon és Zach Mercer, a Bath Charlie Ewels mellett, aki mindössze hat kupakot tartalmaz.Jones nem mindig tele volt dicsérettel a Premiership színvonaláról a Test rögbihez képest, és a szombat jó lakmus teszt lesz.

Chris Ashtonnak azonban még egy kicsit várnia kell a teszt visszahívását – „Az ő lehetősége nem lesz messze,” mondta Jones – a megbízható Jack Nowell-et választották erre a feladatra. Mindez elég lesz? Mostantól július 8-ig, amikor az ő oldala a jövő évi világbajnokság felé halad, a főedző olyan érdeklődő lesz, mint bárki, hogy lássa, hogy hány bajnoki jelölt virágzik, és hányan esnek az út mentén.

Végül Owen Farrell elindítja a show-t, ahogy Anglia mélyen megmagyarázza a lehetőségeket
Rate this post